Jdi na obsah Jdi na menu

CS EN DE FR IT

Obývací pokoj s jídelnouApartmány Opalice | ubytování na selském statku se nachází v malé obci Opalice v Jižních Čechách nedaleko Českých Budějovic. Ubytování s vlastním krytým bazénem poskytuje příjemnou dovolenou s dětmi nebo s přáteli s možností cykloturistiky, turistiky, rybaření, jízdy na čtyřkolkách, atd..Obývací pokoj

K dispozici jsou 4 elegantní a prostorné apartmány 3+kk pro 4 osoby (po dohodě max. 6 osob). Každý apartmán je vybaven obývacím pokojem s televizorem (1x funkčním krbem), koupelnou se sprchovým koutem, WC, vybavenou kuchyňkou Krytý vyhřívaný bazén(veškeré nádobí, el.dvouvařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice) a jídelním koutem a dvěma ložnicemi.

V areálu selského statku je v ceně pobytu k dispozici krytý vyhřívaný bazén 10x4,5m, prostorná terasa s grilem, společenská místnost s kulečníkem, stůl na stolní tenisuniverzální oplocené hřiště na volejbal, tenis, nohejbal, kryté a bezpečné parkování vozidel ve stodole v počtu 1 vozidlo Obývací pokoj s krbemna 1 byt.

Domácí mazlíčci povoleni po domluvě. 

Nástupní termíny: sobota 15-18h
Ukončení pobytu a předání apartmánu: sobota do 10h
Mimo hlavní sezónu poskytujeme ubytování po vzájemné dohodě.

Provoz v objektu se řídí domovním řádem.